Slide

DANSENDE FLAMMER

Livlige flammer som danser av glede. TenderFlame er flammer med liv og energi og som kaster glans over stunden. Flammen lener seg fra side til side som et siv i vinden for å finne luft og dermed får du dette bevegelige lysbildet.

UTE ELLER INNE -LIKE FINE

Koseflammer som du kan ta med deg og glede deg over akkurat der du vil. Tenk deg en røykfri peis du kan henge hvor du vil – når du vil. På kjøkkenet den ene dagen, på verandaen den andre. Eller hvorfor ikke ta med brenneren i båten eller på hytta.

NATURENS TRYGGE DRIVSTOF

Ikke farlig for mennesker eller naturen. Avgir ikke partikler eller andre stoffer som er skadelige. TenderFuel er ikke giftig – og tro det eller ei – det brenner ikke heller. TenderFuel brenner bare sammen med den evigvarende veken.

Du kan trygt lagre TenderFuel hjemme. Dette må ikke sammenlignes med bioetanol, lampeolje eller andre lett antennelige væsker. TenderFuel kan du trygt helle rett i vasken.

LETT Å PLASSERE


Levende lys – det er oss det. Din TenderFlame lykt gir kos og liv med en livlig flamme som passer inn overalt. På frokostbordet, til middagen eller når dagen går mot kveld... Har du flere TenderFlame produkter så er det godt å vite at alle bruker det samme rygge drivstoffet
X