Slide

DET VAKRE BORDET

Dekk opp til fest med TenderFlame.

Tenk at bytter du ut et telys så kunne hatt 50 Lilly’er på bordet isteden. Det blir faktisk mer mikropartikler fra telyset som fra alle Lilly’ene til sammen. Vi sier ikke det for å ødelegge festen, snarere tvert i mot.

Med en TenderFlame eller to på bordet, så blir det jo fest hver dag. Hvis du trenger noen tips på hvordan TenderFlame beriker bordet, så finner du mye inspirasjon på TenderFlame på Instagram.

Med våre lekre bordpeiser kan du nyte dansende flammer der du ønsker det – pynte for gledens skyld eller bare hygge seg med en bok i godstolen.

TENDER LYS

Kan du tenke deg noe hyggeligere enn varmen og kosen fra levende flammer når sommernettene er på sitt mykeste. Da er det godt å vite at TenderFlame brenner helt rent uten å skitne til luften rundt deg –

og helt trygt time etter time.

Ingen brenner renere!

EN VEKE SOM VARER EVIG

Alle andre veker brenner opp og blir til sot og partikler. Ikke våre stålveker – de varer evig og skal heller ikke ha vedlikehold. Skulle noe hende med din stålveke , så gir vi deg en nye. Snart er det 650 000 veker som brenner rundt omkring i Europa. Til nå har vi ikke fått en eneste en i retur.

Veken har livstids garanti

NATURENS TRYGGE DRIVSTOFF​

Ikke farlig for mennesker eller naturen. Avgir ikke partikler eller andre stoffer som er skadelige. TenderFuel er ikke giftig – og tro det eller ei – det brenner ikke heller. TenderFuel brenner bare sammen med den evigvarende veken. ​ Du kan trygt lagre TenderFuel hjemme. Dette må ikke sammenlignes med bioetanol, lampeolje eller andre lett antennelige væsker. TenderFuel kan du trygt helle rett i vasken.

Tenk på inneklimaet ditt - les dette

SI FARVEL TIL HEKSESOT

Særlig telys og vanlige stearinlys sammen med brenning av ved, er hovedgrunnene til at tak og vegger får et grått lag - heksesot. Det som en gang var en lys stue med kritthvitt tak blir matt og trist i fargen. Nå er det godt å vita at TenderFlame ikke avgir sotpartikler som andre flammer. Og, der er godt å vite at du heller ikke puster inn svevepartiklene hvis du velger TenderFlame.