Slide

Bli en av våre første TenderFlame familier!

GRATIS PEIS.

Sammen med Therese Johaug skal vi gi 25 glade beboere anledning til å kose seg med de rene flammene fra en TenderFlame peis. Vi har ingen fasit på hvem det er - enten bor du alene, er samboer eller du bor med barn. Vi skal først og fremst ha tak i dere som savner peis og levende flammer, men som ikke har pipe der dere vil ha en peis.

Først litt om dere.

Dette er ikke en konkurranse! Vi ønsker kun å komme i kontakt med deg/dere som ønsker å teste en trygg peis uten røyk og lukt og som ikke skader innemiljøet. Hvis det er dere som får en gratis peis vil vi ha anledning til å kunne kommunisere med dere for å få innblikk i hva dere synes om TenderFlame og våre produkter, hvor peisen skal brukes og hvorfor dere ønsker en peis uten pipe. Dette vil gi oss verdifull innsikt om produktene og hva vi eventuelt kan gjøre bedre. Alle opplysninger vil selvfølgelig bli behandlet etter gjeldende lov og forskrifter (les vår personvernerklæring)

Slik gjør du:

«Søknaden» må du sende oss på mail. Send til: sales@tenderflame.com (Når du sender dette til oss gir du oss tillatelse til å kontakte deg)

Det var det. Lykke til, vi gleder oss til å kunne glede deg!

X