THERSE JOHAUG

Joda – det handler om å vinne!

Vi vil være med på Thereses reise og dele hennes vilje til å kunne fortjene plassen både på pallen og i folks hjerter. Hun er resultatet av en jernviljen for å vinne, et støtteapparat som gir henne muligheten til å fokusere på «jobben» og lagvenninner som sørger for at den beste jenta, uansett hvem, vinner.

For oss er det på samme måten. Vi gir også jernet for at vi skal kunne tilby inneklima-vennlige koseflammer til alle. Vi og vårt «støtteapparat» har utviklet giftfrie flammer i pipefrie peiser, i bordbrennere, og i innsatser som alternativ til ved – dette er løsninger som gir glde både ute og inne.

Therese vil vinne både på hjemmebane og ute. Det vi vi også. Våre peiser er produsert i Norge for bruk i alle land. Vi heier på norsk og skandinavisk design. Vi selger TenderFlame i stadig flere land i Europa. Det er de inneklima-vennlige koseflammene som er så viktige for oss her i landet som vinner stadig ny venner – i Danmark, i Sverige, Frankrike, Holland, Tyskland og resten av Nord-Europa.

Vi heier på Therese og vi heier på 2018-19 sesongen!