NO / EN
  • HJEM
  • INNEKLIMA
  • SHOP
  • OM OSS
Tenderflame stamp WHITE


TenderFlame er først og fremst flammer. De aller reneste flammene. Vi har ett mål, og det er at alle skal kunne kose seg med koseflammer som ikke forurenser luften vi puster eller skader miljøet.

Vi jobber for å ha et så beskjedent miljøavtrykk som mulig. Alt vi gjør skal vi gjøre med omhu og vi skal behandle naturen og alle menneskene så nennsomt som mulig.Vår business er flammer og vi tilbyr små lys og store peiser, alle har den samme smarte teknologien og alle bruker det samme trygge og rene drivstoffet.

Vi får stadig nye venner og brukere over hele Nord Europa. Snart er det 1 000 000 store og små veker som gleder og som varmer folk i leiligheter, i båter, i hager og på balkonger. Og, det varmer oss.

Vi har utviklet pipefrie peiser uten røyk, rent-brennende alternativer til telys og andre små lamper og rene miljøflammer for alle som ønsker seg kosen uten lukt eller uro for sot og partikler.

TenderFlame er både kos og varme. Den levende flammen er det viktigste – på kjøpet får du varme. Den største brenneren gir over 2000watt – det er som to vanlige panelovner. Det gjør godt på sure dager.

Det blir – heldigvis – stadig strengere restriksjoner på hvordan vi behandler luften vi puster, både inne og ute. Miljøfartsgrenser og forbud mot vedfyring er bare noe... Da er det godt å vite at det er en gjeng flamme-entusiaster som designer og produserer rentbrennende koseflammer med evigvarende veker som ikke brenner og et harmløst drivstoff.

Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å kontakte oss.

BLI KJENT MED TENDERFLAME

 

HELT RENT, HELT TRYGT, VELDIG SMART !

Naturen er lur – vi også. På samme måte som plantene trekker vann opp i stenglene klarer vi å trekke væske opp en vevet metallveke. Forutsetningen for denne kapillær-effekten er at væsken varmes opp til over 104 grader og blir tyntflytende nok til at den «renner oppover»

I TenderFlame produktene er det en patentert stålveke. Den brenner aldri opp. Den skal aldri vedlikeholdes. Det er nok den eneste veken som har livstidsgaranti også.

Det er ikke mulig å få veken til å brenne alene – det er heller ikke mulig å få drivstoffet til å brenne uten veken. De brenner bare sammen. Ved komplett forbrenning er det ikke lukt, sotpartikler eller annet som skader luften eller vi som puster den inn.

Vi har gjort omfattende tester ved anerkjente laboratorier i Norge, Sverige og i Tyskland. TenderFlame brenner rent! Sammenligner vi flammen i et telys med et tilsvarende TenderLys, så «soter» telyset mer enn 50 Lilly.

TenderFuel er ikke giftig og kan helles rett i vasken. Det er heller ikke lagringsrestriksjoner som betyr at du trygt kan oppbevare det hjemme. Du får ikke fyr på TenderFuel – du kan til og med helle fuel rett på flammen uten fare – den vil trolig slukke.

Joda, TenderFlame er 100% trygt å bruke. Det betyr ikke at du ikke skal følge brukerveiledningen og behandle flammen med varsomhet. Det følger alltid ansvar å tenne en peis eller et koselys. Hold barn og kjæledyr unna – og ikke la TenderFlame få brenne uten tilsyn.

Vi har holdt på å utvikle TenderFlame i snart 6 år. På den tiden har vi fått venner og kunder i hele Norden og i den nordlige delen av Europa

BRAND VALUES

S A F E

C O S Y

G R E E N

Vi gjør alt vi kan for å gi et så grønt fotavtrykk med Tenderflame som mulig. Vi soter ikke og avgir veldig få partikler. 50 av våre Lilly 8 forurenser mindre enn et telys. Så hvis du vil skape et grønt godt inneklima, mens du koser deg er TenderFlame er det klare førstevalget

TenderFlame skaper en hyggelig atmosfære både inne og utv. Våre lys, lykter er designet for å skape en koselig atmosfære på bordet, og peisene gir deg stemningen du kjenner fra tradisjonelle peiser. Kos deg i  hver en leilighet eller hus, selv om du ikke har pipe

TenderFlame er den enkle løsningen for å skape en hyggelig stemning.Vi bruker ikke bioetanol, men har utviklet TenderFuel som et trygt ogsikkert alternativ. TenderFlame forurenser ikke og er så trygg at du kanfylle på mens lyset ditt eller peisen brenner.

KONTAKT OSS

 

Strømsveien 195, 0668 Oslo Norway

post@tenderflame.com

Orgnr. 913358457