Slide

TenderFlame - det er først og fremst flammer. De aller reneste flammene. Vi har ett mål, og det er at alle skal kunne kose seg med koseflammer som ikke forurenser luften vi puster eller skader miljøet.

Vi jobber for å ha et så beskjedent miljøavtrykk som mulig. Alt vi gjør skal vi gjøre med omhu og vi skal behandle naturen og alle menneskene så nennsomt som mulig.

Vår business er flammer og vi tilbyr små lys og store peiser, alle har den samme smarte teknologien og alle bruker det samme trygge og rene drivstoffet.

Vi får stadig nye vemmer og brukere over hele Nord Europa. Snart er det 750 000 store og små veker som gleder og som varmer folk i leiligheter, i båter, i hager og på balkonger. Og, det varmer oss.

Vi har utviklet pipefrie peiser uten røyk, rent-brennende alternativer til telys og andre små lamper og rene miljøflammer for alle som ønsker seg kosen uten lukt eller uro for sot og partikler.

TenderFlame er både kos og varme. Den levende flammen er det viktigste – på kjøpet får du varme. Den største brenneren gir over 2000watt – det er som to vanlige panelovner. Det gjør godt på sure dager.

Det blir – heldigvis – stadig strengere restriksjoner på hvordan vi behandler luften vi puster, både inne og ute. Miljøfartsgrenser og forbud mot vedfyring er bare noe... Da er det godt å vite at det er en gjeng flamme-entusiaster som designer og produserer rentbrennende koseflammer med evigvarende veker som ikke brenner og et harmløst drivstoff.

Helt rent, helt trygt og veldig smart...

Dette er oss

Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å kontakte oss.

Naturen er lur – vi også. På samme måte som plantene trekker vann opp i stenglene klarer vi å trekke væske opp en vevet metallveke. Forutsetningen for denne kapillær-effekten er at væsken varmes opp til over 104 grader og blir tyntflytende nok til at den «renner oppover»

I TenderFlame produktene er det en patentert stålveke. Den brenner aldri opp. Den skal aldri vedlikeholdes. Det er nok den eneste veken som har livstidsgaranti også.

Det er ikke mulig å få veken til å brenne alene – det er heller ikke mulig å få drivstoffet til å brenne uten veken. De brenner bare sammen. Ved komplett forbrenning er det ikke lukt, sotpartikler eller annet som skader luften eller vi som puster den inn.

Vi har gjort omfattende tester ved anerkjente laboratorier i Norge, Sverige og i Tyskland. TenderFlame brenner rent! Sammenligner vi flammen i et telys med et tilsvarende TenderLys, så «soter» telyset mer enn 50 Lilly.

TenderFuel er ikke giftig og kan helles rett i vasken. Det er heller ikke lagringsrestriksjoner som betyr at du trygt kan oppbevare det hjemme. Du får ikke fyr på TenderFuel – du kan til og med helle fuel rett på flammen uten fare – den vil trolig slukke.

Joda, TenderFlame er 100% trygt å bruke. Det betyr ikke at du ikke skal følge brukerveiledningen og behandle flammen med varsomhet. Det følger alltid ansvar å tenne en peis eller et koselys. Hold barn og kjæledyr unna – og ikke la TenderFlame få brenne uten tilsyn.

Vi har holdt på å utvikle TenderFlame i snart 6 år. På den tiden har vi fått venner og kunder i hele Norden og i den nordlige delen av Europa

Bli kjent med TenderFlame Vår visjon

Harmløst og koselig !
Vårt løfte

Renere luft og mer kos med trygge flammer som beriker dagen.
Vår misjon

Å gjøre helt rene og helt trygge flammer tilgjengelig for alle som ønsker snille flammer som ikke belaster miljøet.
Vårt ansvar

Bidra, på vår måte, til at vi kan leve trygge liv sammen!
Kontakt

En veke som varer evig


Alle andre veker brenner opp og blir til sot og partikler. Ikke våre stålveker – de varer evig og skal heller ikke ha vedlikehold. Skulle noe hende med din stålveke , så gir vi deg en nye. Snart er det 650 000 veker som brenner rundt omkring i Europa. Til nå har vi ikke fått en eneste en i retur.


Veken har livstids garanti

    HEI

    Naturens trygge drivstoff


    Ikke farlig for mennesker eller naturen. Avgir ikke partikler eller andre stoffer som er skadelige. TenderFuel er ikke giftig – og tro det eller ei – det brenner ikke heller. TenderFuel brenner bare sammen med den evigvarende veken.
    Du kan trygt lagre TenderFuel hjemme. Dette må ikke sammenlignes med bioetanol, lampeolje eller andre lett antennelige væsker. TenderFuel kan du trygt helle rett i vasken.
    X