Slide

HENG PEISEN PÅ TAPETET

Du kan henge peisen på stråtapet, trevegger, gips, spon – på hvilket som helst underlag. TenderFlame er konstruert slik at det ikke blir varmt på baksiden av peisen. Varmen slippes ut på forsiden av peisen og ut i rommet, hvor vi vil ha den....

De fleste klarer fint å henge opp peisen selv – og det er fort gjort. I bruksanvisningen ser du hvordan og hvilke enkle verktøy som trengs.

Du må også huske på å lese bruksanvisningen slik at du ikke utsetter deg og dine for noe. Dette er levende flammer, akkurat som andre flammer, bare renere - og tryggere.

PEISKOS OG VARME

Peiskos og varme uten pipe eller røyk TenderFlame peisene er spesielt egnet i moderne leiligheter. Nye boliger har som regel balansert ventilasjon og varmegjenvinning noe som har gjort det både dyrt og vanskelig å få peis – til nå. En TenderFlame peis gir nok varme til at det har effekt på sure dager, men ikke så mye at leiligheten blir til badstue. En gass-peis kan vise seg å bli alt for varm. Med TenderFlame har du heller ikke behov for utlufting eller pipe på grunn av røyk, det er jo ikke røyk... noe du ellers ville hatt med gass eller ved.

PEISEN DU TAR MED PÅ FLYTTELASSET

Ta med peisen?? Ja, den skal jo ikke monteres. Du trenger ikke montør eller håndverker, heller. Du behøver bare et vater og en drill. Kan du ikke leve uten peis (du er ikke alene...) tar du rett og slett peisen med på flyttelasset. Statistisk sett oppnås det høyere pris for leiligheter med utsikt, parkering, uteplass – og peis.

EN VEKE SOM VARER EVIG

Alle andre veker brenner opp og blir til sot og partikler. Ikke våre stålveker – de varer evig og skal heller ikke ha vedlikehold. Skulle noe hende med din stålveke , så gir vi deg en nye. Snart er det 650 000 veker som brenner rundt omkring i Europa. Til nå har vi ikke fått en eneste en i retur.

Veken har livstids garanti

NATURENS EGET DRIVSTOFF

Ikke farlig for mennesker eller naturen. Avgir ikke partikler eller andre stoffer som er skadelige. TenderFuel er ikke giftig – og tro det eller ei – det brenner ikke heller. TenderFuel brenner bare sammen med den evigvarende veken. ​

Du kan trygt lagre TenderFuel hjemme. Dette må ikke sammenlignes med bioetanol, lampeolje eller andre lett antennelige væsker. TenderFuel kan du trygt helle rett i vasken.